TOLONG KLIK LA...

Thursday, May 17, 2012

Testimoni Everlynn

Hi uolls... Hampir 2 bulan saya gunakan Everlynn Skincare n hasilnya sgt memuaskan. Dulu nak keluar kena pakai foundation.. now bila nak pergi kerja just pakai Day Solution jek..sbb day solution ni mcm BB Cream.. so tak perlu foundation ke apa..muka akan nampak glowing2 lagi...huhu.. Jom try everlynn..mesti anda akan rasa puas hati sgt... ni adalah hasil selepas saya menggunakan Everlynn Skincare selama  1 bulan lebih.. so apa lagi....bole sms/call saya anis 0123486664..:)Everlynn Skincare


1. DEEP CLEANSING FOAM :
Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.Pencuci kulit wajah Deep Cleansing Foam'berfungsi membersihkan kotoran yang melekat di kulit wajah dengan cucian yang lebih mendalam disamping mengandungi ajen pencerahan yang aktif.Secara tidak langsung wajah semakin bersih & cerah berseri.

2. DEEP HDYRATION REFRESHING TONER
Toner boleh bertindak sebagai menyegar dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk mengecilkan pori dan melembapkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, mengecilkan pori-pori kulit dan menambahkan kelembutan kulit wajah dan juga memperbaiki liang roma yang terbuka serta membuatkan kulit wajah bertambah segar.

3. DAY SOLUTION
Ekstrak khas berbagai tumbuhan yang melindungi kulit dari sinaran UV.Melindungi kulit secara berkesan dari sinaran UVA & UVB,melembapkan kulit anda serta sesuai digunakan bagi kulit yang tidak sekata.Sesuai digunakan sebagai alas mekap untuk semua jenis kulit.

4. MULTI FUNCTION CREAM
Krim pelbagai guna dirumus khas untuk memperbaiki tisu kulit, membantu memulihkan kulit kusam agar lebih cerah berseri,mengurangkan kesan pigmentasi dan juga jeragat,black & white head, serta memberikan kelembapan/kelembutan yang mendalam terhadap kulit.....

No comments:

Post a Comment